© webdesign www.mkb-support.com

Indertijd begonnen als klein eenmansbedrijf in de binnenstad van Amersfoort, dat zich bezig hield met kleine klusjes en verbouwingen, is Ben Smeeing Elektra -Beveiliging inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zestien medewerkers dat op velerlei vlak zijn mannetje staan. In 1992 is ons bedrijf verhuisd naar de Dirk Loogenstraat 12 in Amersfoort. Na jaren in de binnenstad te zijn gevestigd, hebben we nu een ruimer en makkelijker te bereiken pand.


Renovaties van bejaardenhuizen, woningbouwcomplexen, kerken, scholen en militaire complexen, maar ook het verzorgen van installaties in de nieuwbouw voor woningen, kantoren, bedrijfshallen en wederom scholen behoren tot het allround dienstenpakket. Verder wordt veel onderhoudswerk gedaan voor verschillende woningbouwverenigingen. Daarnaast staat service en onderhoud hoog in het vaandel. Een eigen storingsdienst staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar klaar om storingen en calamiteiten direct het hoofd te kunnen bieden. Werden in de beginjaren uitsluitend elektronische werkzaamheden verricht in Amersfoort en de directe omgeving, tegenwoordig worden alle werkzaamheden in de elektrotechniek uitgevoerd in geheel midden Nederland en in de randstad. Te denken valt aan elektrische licht- en krachtstroominstallaties en brand-, nood en zusteroproepinstallaties. Sinds 1998 is daar inbraakbeveiliging bijgekomen en vanaf 2003 zijn wij tevens gecertificeerd brandmeld-installatiebedrijf.

Wij rekenen niet alleen de uitvoering van de diverse installaties tot onze taken; ook het ontwerpen, adviseren en het optimaal begeleiden van de projecten vinden wij een belangrijke taak. Voor de elektrotechnische installaties zijn wij er trots op een erkend elektrotechnisch installateur te zijn, aangesloten bij de UNETO/VNI. Ten behoeve van de inbraakbeveiliging zijn wij een door de NCP gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf.

Introductie