© webdesign www.mkb-support.com

Classic Car Rit

Reglement deelname Classic Car Tour op zondag 24 augustus 2014

De Ben Smeeing Classic Car Tour is een eendaagse tourrit zonder competitie element. Deze tourrit is opgezet om te toeren in de prachtige omgeving van Amersfoort.

Er is geen sprake van een snelheidselement.

Voor deelname kan tot uiterlijk 8 augustus 2014 worden ingeschreven. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Elk deelnemend voertuig dient te voldoen aan de eisen van de Nederlandse wetgeving en te beschikken over minimaal een WA-verzekering. De deelnemers dienen zich te houden aan de geldende wegenverkeerswetgeving, de verkeersregels te respecteren en de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen. De organisatie van de Ben Smeeing Classic Car Tour noch Elektro Technisch Installatiebedrijf Ben Smeeing VOF kunnen  aansprakelijk gesteld worden  voor eventuele schades opgelopen tijdens de  Ben Smeeing Classic Car Tour en aansluitend evenement,  voorvloeiend uit organisatie, slechte wegen of weersomstandigheden.

Tijdens het opstellen van de voertuigen op het Onze Lieve Vrouwe Kerkhof is het verplicht een lekbak onder de auto te plaatsen ter bescherming van het milieu en straatwerk. De lekbakken worden u ter beschikking gesteld.

Door uw aanmelding voor dit evenement geeft u te kennen dat u akkoord gaat met dit reglement.


In verband met overweldigende belangstelling, kan er niet meer ingeschreven worden op de Classic Car Tour. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

  Inschrijven Classic Car Rit