Ben Smeeïng en De Vreeden slaan handen ineen

Amersfoort - De Amersfoortse installatiebedrijven Ben Smeeïng en De Vreeden bundelen hun krachten. Daar waar Ben Smeeïng zich toelegt op de elektrotechniek, zoals elektrische installaties, lichtinstallaties, inbraakbeveiliging en brandmelding, service en onderhoud, is De Vreeden gespecialiseerd in verwarming, service en onderhoud, technisch beheer, loodgieterswerk, luchtbehandeling en koelinstallaties.

Beide bedrijven blijven in deze samenwerking zelfstandig opereren. Het is de bedoeling om elkaar te versterken door samen totaaloplossingen aan te bieden, aan zowel bestaande als nieuwe klanten, aldus de directeuren-eigenaars Youri Smeeïng en Joost Brons.

De werkzaamheden van beide bedrijven vinden als vertrouwd plaats vanuit de eigen vestigingen, maar in de loop van 2018 verwachten Smeeïng en Brons gezamelijk vanuit een nieuwbouwpand te gaan opereren. Vanuit deze positie worden de werkzaamheden in toenemende mate efficiënt voorbereid en uitgevoerd en daarmee worden de bedrijven scherper in de markt gezet. Binnen het samenwerkingsproces zullen de activiteiten van beide bedrijven ook dan hun eigen identiteit behouden.

Ben Smeeïng is in de jaren zestig gestart als eenmanszaak. De onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een gecertificeerd bedrijf met 15 medewerkers. De Vreeden startte in de jaren zeventig. Het installatiebedrijf telt momenteel 45 medewerkers. Beide bedrijven zijn hun 'geboortestad' Amersfoort al die tijd trouw gebleven. Ook het toekomstige, gezamenlijke onderkomen bevindt zich in Amersfoort.


Dit bericht is geplaatst op 11 Oktober 2018

Meer nieuws

Smeeïng Elektra in Abel Magazine

Smeeïng Elektra is lid van de inkoopcombinatie Abel Installatie. Door gezamelijk, met meerdere bedrijven in te kopen, kunnen we een betere prijs/kwaliteit hanteren. En deze maand staan we in het Abel Magazine, met de mooiste kerktoren van ons land.