Beleid Smeeïng omtrent het Corona virus

In verband met de ontwikkelingen op het gebied van het Corona virus (Covid19), hebben wij beleidsmaatregelen genomen. Wij willen voorkomen dat wij bijdragen in het besmetten van anderen en nemen een veilige werkomgeving voor onze medewerkers serieus.

Hieronder vindt u de maatregelen:
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand en schudden geen handen.
  • Heeft u gezondheidsklachten aan uw luchtwegen, bent u ziek of verkouden, wilt u ons dan op de hoogte brengen. Dan maken we een nieuwe afspraak om de werkzaamheden in te plannen.
  • Als u met klachten zoals hoesten of kortademigheid open doet, dan is de monteur vrij om niet naar binnen te gaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Heeft u gezondheidsklachten en een urgente storing aan de installatie, dan moeten we eerst bekijken op welke manier we de woning veilig kunnen betreden. Zonder beschermende maatregelen kunnen we de woning niet betreden.
  • Onze monteurs wassen hun handen regelmatig om besmetting te voorkomen.
  • Wanneer een monteur luchtwegklachten heeft, verkouden of ziek is, dan vragen wij hem om niet naar het werk te komen en thuis te blijven.

Tot slot doen wij er alles aan om besmettingen te voorkomen en volgen we de aanwijzingen van her RIVM op.
Dit bericht is geplaatst op 17 Maart 2020

Meer nieuws

Smeeïng Elektra in Abel Magazine

Smeeïng Elektra is lid van de inkoopcombinatie Abel Installatie. Door gezamelijk, met meerdere bedrijven in te kopen, kunnen we een betere prijs/kwaliteit hanteren. En deze maand staan we in het Abel Magazine, met de mooiste kerktoren van ons land.